alexa

چگونگی دریافت ویزای هند

چگونگی دریافت ویزای هند

چگونگی دریافت ویزای هند

سفر به هند

سرزمین ۷۲ ملت با فرهنگ ها و آداب گوناگون، سرزمین گاندی و مهاراجه ها با آثار تاریخی بسیار چشم نواز مانند تاج محل که یادبود شاهزاده بانوی پارسی و یکی از عجایب هفت گانه ی جهان است. هندوستان با ۲۸ اثر ثبت شده در یونسکو بعد ازچین در آسیا دارای رتبه دوم است و هفتمین کشور در جهان می باشد. شاید برایتان جالب باشد که بازی مار و پله نیز اولین بار در هند خلق شده است. این اوصاف هر کسی را مجاب می کند که برای یک بار هم شده ویزای هند را تهیه نماید و به این کشور کهن سفر کند. اپلیکیشن توریست اپ نیز می تواند به شناخت بیشتر شما و همین طور تهیه ویزای هند کمک کند.

ویزای هند

آیا در هند از ایرانی ها استقبال می شود؟

شاید با خود این گونه فکر کرده باشید که هندی ها با دیدن یک فرد ایرانی چه رفتاری از خود نشان می دهند. پس برای دانستن این موضوع همچنان با توریست اپ همراه باشید.

در تاریخ ادبیات ما علاقه مندی به فرهنگ هند کاملا مشهود است تا جایی که «مولوی» درخت جاودانگی را در هند جست و جو می کند و پروین اعتصامی این کشور را جایگاه طوطیان شکر سخن می داند. و این نشان می دهد که از دیرباز روابط عمیق و مستحکمی بین دو ملت هند و ایران برقرار بوده است.

آنجا که «جواهر لعل نهرو» که از رهبران جنبش استقلال هند است با لحنی ادیبانه از روابط کهن دوکشور می گوید و آرزو می کند که این رابطه همچنان ادامه یابد و روز به روز مستحکم تر شود. جالب است بدانید که هندوستانیک کلمه پارسی است و تشابهات فرهنگی با ایران و فرهنگ شرقی در سرتاسرکشور مهاراجه ها موج می زند. دولت هند از معدود دولت هایی است که بهره مندی از انرژی هسته ای را حق مسلم ایرانیان می داند.

مشاهده تورهای گردشگری توریست اپ 

آیا برای سفر به هند باید ویزا تهیه کنم؟

ویزا به نوعی مدرک اطلاق می شود که نشان می دهد شما برای ورود به کشور متبوع صلاحیت لازم را دارید و این امر باید از جانب کنسولگری و سفارت کشور مقصد تشخیص داده شود. نوع ویزای شما نشان دهنده منظور و هدف شما از سفر و اینکه مدت اقامتتان در کشور متبوع چقدر است. دولت ها از ویزا برای محدود نمودن تردد افراد خارجی به کشور خود استفاده می کنند و دولت هند نیز از این قاعده مستثنا نیست. پس برای دانستن چگونگی تهیه ویزای هند با توریست اپ همراه باشید.

ویزای هند

از کجا می توانم ویزای هند تهیه کنم؟

دولت هندوستان در ایران یک سفارت در شهر تهران و در بندر عباس و زاهدان نیز دارای کنسولگری است. که می توان برای أخذ ویزای هند به این مراکز مراجعه نمود. کلیه افراد از همه جای ایران می توانند در سفارت هند در تهران درخواست ویزا نمایند، ولی در زاهدان صرفا افراد مقیم استان های سیستان و بلوچستان و کرمان و در بندر عباس نیز فقط افراد مقیم استان های بوشهر و هرمزگان می توانند در خواست ویزا نمایند.

ویزای هند

سفارت هند در شهر تهران

در این سفارت علاوه بر سفیر افرادی چون جانشین سفیر، مشاور، کارشناس امور نظامی، دبیر ارشد، دبیر امور سیاسی، دبیر امور بازرگانی، دبیر اطلاعات و امور فرهنگی فعالیت می کنند و فعالیت هایی نظیر صدور ویزای هند، امور پاسپورت، اطلاعات گردشگری و قوانین ورود و خروج اشیا، خدمات به شهروندان هندی مقیم ایران انجام می شود.

آدرس سفارت هند در تهران: خیابان بهشتی، خیابان میرعماد، خیابان نهم، شماره ۲۲٫

شماره تلفن: امور ویزای هند: ۰۲۱۸۸۷۷۵۹۷۳ روابط عمومی: ۰۲۱۸۸۷۵۵۱۰۳

شماره فکس: ۰۲۱۸۸۷۷۵۹۷۳

ایمیل روابط عمومی: hoc.tehran@mea.gov.in

ایمیل بخش کنسولی: cons.tehran@mea.gov.in

آدرس دفتر کارگزار: بلوار آفریقا (جردن)، بن بست آناهیتا، پلاک ۲، طبقه اول

ساعت کار: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۷

مراجعه به سایت رسمی سفارت هند در تهران 

قبل ار مراجعه به سفارت برای ویزای هند چه کارهایی باید انجام داد؟

در گام اول شما باید مقصودتان از سفر به هند را مشخص کنید کارکنان این سفارت قرار نیست به شما مشاوره دهند از این رو قبل از مراجعه به سفارت هند متناسب با آن نوع ویزای درخواستی را مشخص کنید و در ادامه قبل از مراجعه حضوری و به صورت آنلاین از این سایت درخواست ویزا نمایید.

ویزای هند معمولا دارای انواع مختلف است که عبارتند از؛ ویزای گردشگری، دانشجویی، درمانی، تجاری، کارورزی، تحقیقاتی، کنفرانس و ویزای فیلم.

ویزای گردشگری هند

اگر هدفتان برای سفر به هند گردشگری، سیاحت و تفریح است می توانید برای تهیه ویزای گردشگری اقدام کنید. در نظر داشته باشید که دارندگان این ویزا اجازه اقامت و کار کردن در این کشور را ندارند و باید در زمان تعیین شده به کشور خود برگردند. ویزاهای یک بار ورود گردشگری تنها تا ۶ ماه دارای اعتبار می باشند و ویزاهای چند بار ورود نیز با توجه به برنامه سفر شما مشخص می شوند. صدور ویزای گردشگری معمولا ۴ روز زمان می برد.

شما قبل از مراجعه به سفارت می توانید فرم درخواست ویزا را از اینجا  دانلود کرده و پس از تکمیل به این آدرس ایمیل کنید (infoiran@ivsglobal.in) و با انجام این کار در صف طولانی تکمیل فرم گیر نکنید. البته باید در نظر داشته باشید که این کار برای شما ۲۰ هزار تومان آب می خورد.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای گردشگری هند

  1. کپی از فرم ویزایی که قبلا در سایت ویزای هند آپلود کرده اید.

  2. دوقطعه عکس جدید ۶ در ۴

  3. کپی از شناسنامه

  4. اصل و کپی از تمام صفحات پاسپورت قدیمی و جدید به همراه اصل و کپی آخرین ویزایی که استفاده کرده اید. حداقل اعتبار پاسپورت باید ۶ ماه بعد از ترک هند باشد.

  5. کپی از بلیت برگشت

ممکن است در مراحل مختلف دریافت ویزا سفارت از شما مدارک و اطلاعات بیشتری بخواهد.

هزینه ویزای گردشگری هند

برای اعتبار تا ۱ سال: ۴۲۰ هزار تومان و اعتبار ۱ تا ۵ سال: ۸۴۰ هزار تومان می باشد. و باید در نظر داشته باشید در صورتی که در هر یک از مراحل در خواست ویزا شما از سفر انصراف بدهید وجوه پرداختی شما به هیچ وجه به شما عودت داده نمی شود.

برای مشاهده هزینه انواع مختلف ویزا می توانید به سایت زیر مراجعه کنید

جهت مشاهده هزینه ها کلیک کنید

ویزای آنلاین هند

به تازگی ترتیبی داده شده است که می توان بدون مراجعه حضوری و به صورت آنلاین کلیه مراحل أخذ ویزا را انجام داد. البته این نکته را باید در نظر داشت که برای پرداخت هزینه های أخذ ویزای آنلاین باید کارت اعتباری بین المللی داشته باشید.

شاید هدفتان از سفر به هند فقط گردشگری نباشد، پس با نصب اپلیکیشن توریست اپ می توانید اطلاعات بیشتری در مورد انواع ویزای هند کسب کنید.

اگر می خواهید در مورد جاذبه های گردشگری جهان بدانید می توانید اپلیکیشن توریست اپ را دانلود کرده و قبل از سفر به مقاصد مختلف اطلاعات کافی کسب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *