alexa

اقامت استرالیا، زندگی در قاره اقیانوسیه و مزایای آن

اقامت استرالیا، زندگی در قاره اقیانوسیه و مزایای آن

اقامت استرالیا، زندگی در قاره اقیانوسیه و مزایای آن

اقامت استرالیا از روش‌های مختلفی امکان‌پذیر است. در این مقاله قصد داریم در خصوص شرایط اقامت استرالیا صحبت کنیم

لینک های مرتبط
    اگر قصد مهاجرت به استرالیا دارید ، این مطلب را بخوانید

    غذاهای استرالیا ، مجموعه‌ای از غذاهای باورنکردنی

    وجمیت تا آگ، سوغاتی های استرالیا

    نرخ های جدید عوارض خروج از کشور ۱۳۹۷

و همین‌طور روش‌های قانونی و هزینه‌های موجود را مورد بررسی قرار دهیم.

در نظر داشته باشید که روش‌های مانند پناهندگی هرگز انتخاب درستی نبوده و نمی‌تواند قانونی در نظر گرفته شود. مشخص نمودن یک عدد و رقم مشخص در خصوص اقامت استرالیا وجود ندارد و تنها یک رده هزینه کلی بررسی می‌شود.

توریست اپ در این مقاله شما را با راه های اصلی اقامت و مهاجرت به استرالیا آشنا کرد تا قبل از این تصمیم مهم شرایط را در نظر داشته باشید.

 

سبک زندگی مردم استرالیا

استرالیا قاره ای چند ملیتی

فرقی نمی‌کند شما با چه هدفی به سراغ اقامت استرالیا می‌روید به‌هرحال باید سعی کنید از سبک زندگی این کشور به‌طور دقیق اطلاعات کسب نمایید. استرالیا در نیمکره جنوبی قرار دارد و پایتخت زیبای آن شهر کانبرا است. یکی از شهرهای بسیار بزرگ در این کشور سیدنی نام دارد که ایرانیان بسیار علاقه‌مند به زندگی در این شهر هستند. در کشور استرالیا نمی‌توانید معمولی زندگی کنید! شاید این جمله کمی استرس‌آور باشد اما به‌طور کلی زندگی در این کشور باید با پیشرفت همراه باشد. رعایت قوانین در این کشور بسیار مهم است و افرادی که قصد راه‌اندازی کسب‌وکار در استرالیا را دارند باید از روحیه بسیار خوبی برخوردار باشند.

اقامت استرالیا

اقامت استرالیا از طریق کار

اقامت کاری در استرالیا

یکی از بهترین روش‌های اقامت استرالیا از طریق کار است. منظور ما از کار در این بخش مهارت است. اگر شما فردی هستید که مهارت خوبی دارید و به‌ نوعی متخصص شناخته می‌شوید می‌توانید در این کشور در زمینهٔ تخصص خود به‌سادگی به سراغ ویزای skill بروید. ویزای اسکیل همان‌طور که از اسمش پیداست به معنی ویزای مهارت است. زمانی که درخواست خود را اعلام کردید، وضعیت مهارت شما بررسی می‌شود و اگر بتوانید از امتیاز لازم برخوردار شوید به‌سادگی اقامت استرالیا را اخذ خواهید نمود. در این مسیر می‌توانید به‌صورت آنلاین فرم‌های امتیازدهی را تکمیل نمایید.  از یاد نبرید که اگر مهارت کافی ندارید این روش هرگز نمی‌تواند برای شما خوب باشد.

اقامت در استرالیا

اقامت استرالیا از طریق ویزای تجارت

ویزای تجارت استرالیا

ویزای کسب‌وکار یکی دیگر از مواردی است که پیش روی افراد قرار دارد و البته این نوع ویزا در ابتدا در لیست ویزا موقت قرار دارد و ۴ سال زمان در نظر گرفته می‌شود که در این دوره امکان تمدید آن وجود دارد. برای این ویزا روش‌های مختلفی پیش روی شما قرار دارد به‌ عنوان‌ مثال اگر یک فرد در استرالیا به‌ عنوان کارفرما برای شما دعوت‌نامه ارسال نماید اخذ ویزای تجارت آسان‌تر خواهد بود. کسانی که در مرکزی فعالیت دارند که یک شعبه در استرالیا دارند در این مسیر بسیار موفق‌تر خواهند بود. کارفرما طی نامه‌ای که ارسال می‌کند مشخص می‌سازد که آیا پوشش مالی فرد بر عهده دارد یا خیر. سمت فرد و میزان حقوق دریافتی آن نیز باید مشخص شود.

مهاجرت به استرالیا

اقامت استرالیا از طریق ویزای خانواده

ویزای خانوادگی در استرالیا

یکی دیگر از روش‌های اقامت استرالیا از طریق ویزای خانواده است. به این معنی که یکی از اقوام شما در این کشور اقامت دائم دارند و شما می‌توانید درخواست ویزا دهید. در این نوع مهاجرت فردی که قرار است برای شما دعوت‌نامه ارسال نماید باید شمارا مورد ساپورت مالی قرار دهد و به‌نوعی ضامن شما باشد. شرایط سنی او باید از ۱۸ سال بیشتر باشد.

بهترین راه های اقامت در استرالیا

اقامت استرالیا از طریق تحصیل

هزینه تحصیل

در صورتی‌ که قصد اقامت استرالیا از طریق تحصیل را دارید باید در ابتدا در یکی از دانشگاه‌های استرالیا پذیرش بگیرید. پذیرش در دانشگاه‌های استرالیا نیاز به شرکت در یک آزمون مشخص دارد که طبق امتیاز اخذ شده مشخص می‌شود که کدام دانشگاه گزینه مناسب برای تحصیل است.

در این کشور شرایط بورسیه تحصیلی نیز وجود دارد اما پذیرش در آن کار ساده‌ای نیست و نیاز به رزومه قوی دارد. برای ورود به مقصد فوق‌لیسانس و دکترا در این کشور باید مدرک زبان آیلتس با نمره بالای ۵/۵ موجود باشد. داشتن مدارک تحصیلی قبل مهم است. پس از تحصیل در این کشور می‌توانید به مدت مشخص مشغول به کار شوید و یا کارآموزی بگذرانید.

اقامت استرالیا

اقامت استرالیا از طریق ازدواج

ازدواج در استرالیا

درصورتی‌که با یک فرد استرالیایی ازدواج کنید می‌توانید تابعیت این کشور را اخذ نمایید. اگر همسر شما استرالیایی و یا فردی خارجی تابع دائم این کشور باشد اقامت استرالیا برای شما فراهم می‌شود.

درصورتی‌که فرزندی در استرالیا وجود داشته باشد به‌طوری‌که پدر و مادر قیم او محسوب شوند می‌توانند مهاجرت و رفت‌وآمد به این کشور برای پدر و مادر بسیار آسان‌تر شود.

اقامت استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری

اقامت استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری

سرمایه گذاری در استرالیا

یکی از آسان‌ترین روش‌های اقامت استرالیا سرمایه‌گذاری است. در واقع در این روش می‌توانید در زمانی سریع‌تر به نتیجه بهتری دست‌ یابید. این کشور دارای پروژه‌های فعال زیادی است و به‌طورکلی وجود سرمایه‌های کلان در این کشور سبب می‌شود که کسب‌وکار رونق دقیق‌تری داشته باشد. در این روش افراد می‌بایست به میزان مشخص سرمایه اولیه داشته باشند. سرمایه باید در بخش اجرایی مشخصی به کار گرفته شود. یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری در استرالیا ثبت شرکت است. ثبت شرکت در این کشور به‌ طور کلی با مسئولیت محدود بهترین گزینه است که نیاز به میزان سرمایه کمتر و البته یک ایده غیر تکراری دارد.

شرایط اقامت استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری

  • انتقال سرمایه به میزان ۷۵۰ هزار دلار استرالیا
  • حداکثر ۵۵ سال سن
  • داشتن سه سال سابقه مدیریتی
  • داشتن مدرک زبان آیلتس با نمره بالای ۵/۵

مدارک لازم اقامت استرالیا

  • شما برای اقامت استرالیا با هر هدفی باید ویزا اخذ نمایید. مدرک لازم برای اخذ ویزای این کشور از قرار زیر است:
  • گذرنامه بااعتبار ۶ ماه به همراه دو برگ سفید
  • شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی
  • دو قطعه عکس ۳ در ۴
  •  رزومه تحصیلی، مقالات بین‌المللی، سابقه تحصیلی و علمی ( برای ویزای تحصیلی)
  • سابقه کاری، ارائه کارت بازرگانی( برای ویزای کاری)
  •  ارائه مدرک آیلتس
  •  ارائه بیمه
  •  گواهی پزشکی و گواهی عدم سوءپیشینه

اقامت در استرالیا

هزینه تحصیل و زندگی در استرالیا

اقامت تحصیلی

طبق ارزیابی از سایت دولتی studyinaustralia.gov.au حداقل هزینه سالانه زندگی در کشور استرالیا برای یک شخص مجدد حدود ۲۰ هزار دلار استرالیا اعلام‌شده است و این رقم برای زن و شوهر ۲۷ هزار دلار استرالیا است.

هزینه مسکن در این کشور با توجه به نوع منطقه زندگی و همین‌طور سبک منزلی که انتخاب می‌کنید بین ۹۰ الی ۴۰۰ دلار در هفته است. خانه‌های اشتراکی در این کشور ارزان‌ترین روش محسوب می‌شود.

هزینه خوردوخوراک در این کشور بین ۸۰ الی ۲۸۰ دلار استرالیا در هفته اعلام‌شده است.درصورتی‌که بخواهید در این کشور ماشین خریداری نمایید باید هزینه بالایی را پرداخت کنید.

طبق اطلاعات به‌دست‌آمده از سایت studyMove.com در خصوص هزینه‌های تحصیل در این کشور برای مقطع کارشناسی در حدود ۳۰۰۰۰ دلار در سال هزینه نیاز است. مقطع فوق‌لیسانس در این کشور بین ۲۰۰۰۰ الی ۳۷۰۰۰ دلار استرالیا است و برای مقطع دکترا بین ۱۴۰۰۰ الی ۲۹۰۰۰ دلار در نظر گرفته‌شده است. دوره‌های پرهزینه در این کشور پزشکی و دامپزشکی است.

راه های اقامت در استرالیا

  • اخذ ویزای دانشجویی در این کشور بین ۰ تا ۵۶۰ دلار است.
  • ارقام اعلام‌ شده در این مقاله به‌صورت تقریبی است و هرگز به معنی یک رقم ثابت و بدون نوسان نخواهد بود.
  • نکات مهم کشور استرالیا
  • زبان اول مردم این کشور انگلیسی است. اما لهجه و گویش‌های مختلفی وجود دارد.
  • مردم این کشور از لباس‌های بومی استفاده می‌کنند و پارچه پنبه کتان از دسته جنس‌های مهم برای لباس محسوب می‌شود.
  • استفاده از لباس‌های رنگارنگ در این کشور بسیار رایج است.
  • مردم کشور استرالیا خیلی رسمی نیستند. آن‌ها علاقه‌مند به هدیه دادن هستند و در مهمانی‌ها از گل و شکلات استفاده می‌کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *